اشتغالزايي يكي از مباحث عمدة توسعه است كه از طريق جذب نيروي كار مازاد و افزايش ميزان توليد، نقش مهمي در افزايش درآمد، سرمايهگذاري و توسعه اقتصادي و اجتماعي ايفا ميكند. با توجه به نقش آموزش در فراهم آوردن شرايط و زمينههاي مناسب دستيابي به توسعه و تجارب ساير كشورها، ايجاد و گسترش فعاليتهاي غيركشاورزي يكي از راههاي مناسب اشتغالزايي، افزايش درآمد، كاهش مهاجرت و ناهنجاريهاي اجتماعي و همچنين جذب نيروي كار مازاد بخش كشاورزي است و بكارگيري آموزشهاي فني و حرفهاي، ضمن افزايش كارآيي افراد و ارتقاي كيفيت محصولات ، تحقق امر توسعه را با سرعت بيشتري ميسر ميسازد.
تحقيق حاضر، به بررسي و ارائه راهكارهاي اشتغالزايي در كنار بخش كشاورزي، بررسي امكان جذب نيروي كار مازاد بخش كشاورزي، بررسي راههاي توسعه فعاليت غيركشاورزي و نحوة جذب سرمايههاي كوچك بمنظور اشتغالزايي و در نهايت، توسعة منطقه ميپردازد.
اين تحقيق از طريق پيمايش و با استفاده از پرسشنامه، مصاحبه، مشاهدة مستقيم و بررسي كل جامعة آماري شامل تمامي كارگاههايي كه از سال ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۲ مجوز دريافت كردهاند، انجام شده است. اين طرح از لحاظ هدف، يك تحقيق كاربردي و اكتشافي است، به لحاظ مطالعه اثرات يك پديده، تحقيقي پيمايشي و به لحاظ نحوة ارائة نتايج، توصيفي است چون، نتايج حاصله به لحاظ آزمونپذير نبودن تعداد پرسشنامههاي تكميل شده ضمن ارائه جداول توزيع فراواني و درصد، به صورت توصيفي ارائه گرديده است. گفتني است كه قبل از انجام طرح، يك مطالعه مقدماتي و اكتشافي نيز صورت گرفته است.
اين طرح در تاريخ ۲۵/۸/۸۳ به تصويب رسيد، كار جمعآوري اطلاعات آن از زمستان ۸۳ آغاز گرديد و ضمن انجام مراحل مختلف تحقيق، كار آن در اسفند ۸۴ به اتمام رسيد و در تاريخ ۲۲/۱۲/۸۴ دفاع شد.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.