مطالعه ميزان و کيفيت استفاده از اينترنت در ايران و تأثير آن بر ميزان مشارکت سياسي: مطالعه موردي دانشجويان دانشگاه تهران
هدف اين پايان نامه تبيين ميزان و کيفيت استفاده از اينترنت در ايران و تأثير آن بر ميزان مشارکت سياسي و گسترش حوزه ي عمومي ايراني است. اين مطالعه از اين حيث اهميت دارد که با وجود آنكه مشارکت سياسي را معمولاً يکي از شاخص هاي پويايي سياسي در حوزه عمومي جوامع جديد مي دانند اما با گسترش اينترنت، تأثير آن بر مشارکت سياسي مورد مطالعه جدي قرار نگرفته است. از اين جهت لازم دانستم در اين مطالعه به نقش اينترنت در مشارکت سياسي در ايران بپردازم تا بخشي از خلاء موجود در اين حوزه را پر كنم. از اين جهت، مسئله اين پايان نامه تعامل اينترنت و مشاركت سياسي در ايران است تا نتايج آن بتواند در برنامه ريزي توسعه سياسي و اجتماعي ايران مورد استفاده قرار گيرد.
توضيح آنكه، جوامعي که پويايي سياسي دارند، اما در افزايش مشارکت مردم در حاکميت و از طريق نهادهاي مدني و تشکل هاي سياسي ناموفقند، دچار مشکلاتي حتي در ساير حوزهها از جمله اقتصاد، فرهنگ و اجتماع ميباشند. اين مسئله با توجه به گسترش اينترنت در كشور عزيزمان ايران بايد مورد توجه بيشتري قرار گيرد تا ضريب موفقيت برنامه هاي توسعه در ايران افزايش يابد.
در حقيقت يکي از مؤلفه هاي تعيين کننده جامعه مدني، وجود آزاديهاي فردي و فراهم بودن زمينه براي شهروندان جهت مشارکت در سياست و امور حکومتي و همچنين شرکت در تشکل هاي حزبي و صنفي براي تحقق خواستههاي سياسي است.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.