جنگل باغي است وسيع كه در آن گياهان متنوع يكساله و چند ساله، بزرگ و كوچك، درخت و درختچه بطور خودرو ميرويند و جامعهاي نباتي بوجود ميآورند. در چنين محيطي جانوران اعم از پستانداران، پرندگان، حشرات و حتي موجودات پست مانند: باكتريها و ميكروبها و قارچها زندگي ميكنند. جنگل در تعديل آب و هواي محيط تأثير دارد و از شدت سرماي زمستان ميكاهد و گرماي تابستان را تقليل ميدهد، ريزش باران را منظمتر ميكند و از سيلابها جلوگيري مينمايد و جويبارها و نهرها را بوجود ميآورد.
انسان اوليه در مرحله شكار و جمعآوري ميوه و بذر تمام مايحتاج خود را از طبيعت تأمين مينمود. بتدريج با افزايش جمعيت و وقايعي كه در زندگي و طبيعت اتفاق افتاد و تجربياتي كه از طبيعت آموخت، دخالت در طبيعت را براي رفع نياز بيشتري يافت[۱].
جنگل اولين چراگاهي بوده است كه بشر اوليه در آن به دامپروري پرداخت و از دوران گذشته بين جنگل و مرتع ارتباط و وابستگي نزديكي برقرار بوده است و پيشينيان ميان آن دو تفاوت چنداني قائل نبودهاند؛ هر زمان كه بشر از جنگل ياد ميكرد، مقصودش چراگاه دامهاي خود بود و اگر در مناطق جنگل نامي ا زمرتع به زبان ميراند منظوري جز جنگل نداشت.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.