محاسبه تحلیلی میدانهای الکتریکی و مغناطیسی ایجاد شده در گرمایش سوخت توسط الکترونهای
سریع تولید شده با استفاده از باریکههای لیزری در قلب راکتورهای همجوشی
همجوشی هسته ای شکلی از انرژی هسته ای تولید شده توسط عناصر سبک همجوشی کننده که عمدتاً ایزوتوپ های هیدروژن ، دوتریوم (D) و تریتیوم (T)می باشند که انرژی همجوشی دارای مزایایی نسبت به منابع انرژی فسیلی و انرژی شکافت هسته ای است و ایمن است و گسیل گازهای گلخانه ای نمیکند ونیاز به نگهداری واکنش های زنجیره ای ندارد و دارای مواد رادیو اکتیو کمتری نسبت به انرژی شکافت است . که این پایان نامه شامل دو قسمت اصلی می باشد که به ترتیب در زیر می آیند:
قسمت اول :احتراق سريع با استفاده از مجموعه مخروط هدايت شده توسط باريکه دوترونی (ليزر شتاب داده شده) پيشنهاد شده است . سوخت از پيش فشرده شده يکنواخت توسط باريکه دوترونی با توزيع انرژي ماکسولي تا دماي ۳ گرم ميشود. اين طرح استفاده کامل از انرژي بجا گذاشته شده ذرات آلفای توليد شده توسط واکنشهاي گرما هستهاي را ميسر ميسازد و ميتواند در حدود ۵/۴% انرژي باريکه يوني را در مقايسه با باريکههاي يوني از جنس پروتون يا کربن را ذخيره نماید . انرژي احتراق آزاد شده توسط باريکه خارجي ميتواند به طور قابل ملاحظهاي کاهش يابد.
قسمت دوم :میدان های الکتریکی و مغناطیسی ایجاد شده توسط باریکه سریعی از الکترون ها در یک رسانا از نظر تحلیلی محاسبه می شوند، که شامل تغییر در مقاومت ویژه بخاطر گرمایش اهمی می باشد. فرض می شود که مقاومت ویژه دارای یک قانون توانی دلخواه وابسته به دما باشد، چگالی جریان الکترونی سریع ثابت فرض می شود( بیم صلب) ، خنثی سازی بار فوری می باشد و اینکه پخش و پخش مغناطیسی ناچیز می باشد.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.