برای پایدارسازی گودها از روشهای متفاوتی استفاده میشود که از میان آنها روش میخکوبی و روش انکراژ از روشهای متداول بوده و ازنظر روش اجرا به هم شبیه اند. در این پژوهش سعی شده تا دو روش مذکور را باهم ترکیب کرده و به یک مدل بهتر،ایمن تر و اقتصادی تر برای ایجاد سازه نگهبان گود رسید تا بتوان آن را جایگزین روشهای قدیمی تر و غیر ایمن و غیراقتصادی نمود.
هدف این پژوهش تأمین پایداری لازم برای گود از طریق ایجاد یک سازه نگهبان ترکیبی بهینه هست که زاویه و طول و چیدمانی بهینه برای میخ خاکها و انکربولتها بدهد. بهنحویکه موجب گسیختگی و تغییرشکل مخرب در گود نشود، که بهوسیله نرمافزار پلکسیس مدلسازی انجام میشود. برای این منظور ابتدا باید روش میخکوبی مدلسازی شود، سپس زمانی که نتایج مطلوب بدست آمد، انکرها به سازه میخکوبی شده اضافه میشود و نتایج روش میخکوبی و روش ترکیبی باهم مقایسه میشود.
در این پژوهش میزان تغییرشکلها و پایداری سازه نگهبان در گودبرداریهای عمیق به روش میخکوبی و روش ترکیبی میخکوبی و انکر در عمقهای ۹و۱۸و۲۷ متري در شرایط خاك هموژن و در حالت اجرای میخخاکها با زاویه ۰،۵،۱۰،۱۵،۲۰ درجه و با طول متفاوت،۷/۰ و۱ و ۲/۱ برابر ارتفاع گود مورد بررسی قرارگرفته است.مشاهده میشود که استفاده از انکر در قسمت بالای دیواره سازه نگهبان سبب کاهش تغییرشکلها در آن میشود و استفاده از میخخاک در قسمتهای پاییندیواره سبب افزایش پایداری سازه میشود درحالیکه هزینه های اجرایی کاهش مییابد.کاربرد این پژوهش در جهت اجرای سازه نگهبان عمیق ایمن اقتصادی میباشد.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.