رويکردي فـرهنگي بر آمـوزشهاي جـنسي (نمونهموردي: مدارس راهنمايي و دبيرستانهاي دخترانه شهر تهران)
بلوغ در فرهنگ ايران يک دوران بحراني براي فرد ميباشد و نحوه گذراندن اين دوران علاوهبر اينکه بر شخصيت فرد اثر ميگذارد، ميتواند در سلامت زندگي وي از نظر انحرافات و رفتارهاي انحرافي، سهم بزرگي را ايفا نمايد. تحولات بلوغ و در پي آن انگيزهها و تمايلات جنسي در اين دوران خود را پررنگتر از ديگر دوران نشان ميدهند و گاهي منجر به بيمبالاتي جنسي ميشود.
فرهنگ با بايدها، نبايدها و انتظارات خود آموزشهايي را به فرد ميدهد و او را فرهنگپذير ميکند و ازينروي، ما با فرهنگ آموزشهاي جنسي مواجه ميشويم که ميتواند سرشار از مفاهيم و قواعد باشد و يا سرشار از تابوهاي فرهنگي. خانواده و مدرسه که از نمايندگان مهم فرهنگ در فرهنگپذير کردن فرد و انتقال آموزشها به فرد ميباشند، خود ايجاد کننده فرهنگ آموزشهاي جنسي ميباشند.
نوجوانان جامعه آماري اين پژوهش ميباشند که از دو گروه دانشآموزان راهنمايي و دبيرستاني و دختران مددجوي مراکز بازپروري تشکيل شدهاند. چگونگي انتقال فرهنگي در هر يک از نمونههاي جامعه آماري ـ به ويژه در نمونههاي بهزيستيـ نقش بسياري در چگونگي شکلگيري شخصيت فرهنگي و نيز زندگي اجتماعي آنها داشته است.
آموزشهاي جنسي، با وجود ممنوعيت بيان مسايل جنسي، سبب کاهش انحرافات جنسي ميشود و خواستهها و توقعاتي را به همراه خود به ارمغان ميآورد، که داراي پيامدهاي خفيفتري از نتايج عدم آگاهيهاي جنسي ميباشد.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.