(شامل خلاصه، اهداف، روش هاي اجرا و نتايج به دست آمده) :
هدف اصلی این پژوهش، ارائه نتایج تحقیق و مطالعه راهبردی دربارهی نقاط ضعف و قوت مقولهی تبلیغات و بازاریابی تئاتر است. این تحقیق از نوع تحقیقات بنیادی-کاربردی است که با روش پیمایشی- توصیفی با طرح پرسشنامه، ۳۸۴ نفر از مخاطبان گیشه تئاتر شهر را بهعنوان جامعه آماری خود برگزید؛ تا به سوال این پژوهش مبنی بر اینکه آیا تبلیغات جامع میتواند در جلب مخاطب گسترده به سالنهای تئاتر موثر واقع شود، پاسخ دهد.
پس از اجرا، پرسشنامهها جمعآوری، جمعبندی و با استفاده از آمار توصیفی و استنباطی مورد بررسی قرار گرفت. مشخص شد که تبلیغات توصیه ای (دهان به دهان دیگران)، استفاده از نمایشنامه های ترجمه، استفاده از بازیگران مشهور سینما و تئاتر، مشاهده تبلیغاتی مبنی بر کیفیت و امکانات تئاتر، مطالعه نقد تئاتر در مطبوعات، شهرت کارگردان بیشترین تاثیر را در جلب مخاطب تئاتر دارد. و توزیع برگههای تبلیغاتی تئاتر در محل اشتغال مردم، ارسال ایمیل های تبلیغاتی و اجرای نمایش در ساعات پایانی شب، کمترین تاثیر را در جذب مخاطب دارد.
در پایان محقق به منظور جذب مخاطب تئاتر مدلی ۶ مرحله ای را ارائه داد و خود این مدل را با اجرای نمایش بیوه های غمگین سالار جنگ عملیاتی ساخت
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.