سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS به عنوان بهترین راه حل در زمینه تهیه و نگهداری اطلاعات جغرافیایی شناخته شده است. با توجه به اینکه داده های مکانی از عناصر بنیادی سیستم های اطلاعات جغرافیایی می باشند بکارگیری GPS به عنوان ابزار موقعیت در سیستم اطلاعات جغرافیایی می تواند بسیار مفید و موثر واقع شود
در این پژوهش سعی بر این است که با استفاده از GIS ونرم افزارهای مربوط به آن تمهیداتی در جهت ایمنی هرچه بیشتر مسیرهای موجود و مسیرهای در دست احداث برداشته شود.
در سیستم اطلاعات جغرافیایی ، اطلاعات به صورت مختصات X,Y,Z ذخیره میشود. به عبارت دیگر مختصات مکانی هر نقطه مخاطره آمیز و همچنین تصادفات را در اختیار قرار می دهد که با استفاده از آنها می توان لایه های مختلف اطلاعات را به صورت اطلاعات مکانی ، نموداری، جدولی و یا نقشه ای تهیه کرد و همه ی لایه ها را با هم مرتبط ساخت.
پس از ایجاد لایه های اطلاعاتی متفاوت ، می توان خروجی های متعددی را با توجه به نیاز از آن گرفت. در نتیجه مکان های پر خطر و پر تصادف در جاده ها و بزرگراه های برون شهری و درون شهری و عوامل موثر بر این تصادفات به آسانی تشخیص داده شده و تعیین میشوند.
نرم افزار تحت GIS در جهت اطلاع رسانی و عکس العمل های سریع بکارگمارده میشوند و با فراهم آوردن امکاناتی در محیط این نرم افزارها وقت کمتری از افراد متخصص صرف رویدادنگاری میگردد و امکان اعمال نظر چندین متخصص مسائل ترافیکی و در نتیجه تصمیم گیری در زمینه طرح های مدیریتی و نگهداری ها ایجاد میگردد و بااتخاذ تصمیم به موقع از بروز خسارات جانی و مالی بیشتر ممانعت به عمل می آید تا شاید بدین وسیله کاربران مسیر با آرامش خاطر بیشتری به تردد در مسیرهای جاده ای بپردازند.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.