بررسی سنتیک فرایندهای تخریب فوتوکاتالیزوری ۵-۴-(دی متیل آمینو بنزیلیدن) ردانین در مجاورت فوتوکاتالیزورهای نانو تیتانیوم دی اکسید و نانو روی اکسید
واکنش فوتوشیمیایی در محیطهای آبی در سالهای اخیر توجه زیادی را به خودش جلب کرده است. آبها شامل ترکیبات آلی و معدنی، گونه های بیولوژیکی و اجتماعات کلوییدی میباشند. در فرایندهای حذفی، مانند فرایند اکسایش پیشرفته، واکنشهای فوتوکاتالیزوزی مستقیم یا غیر مستقیم توجه زیادی را به خودش جلب کرده است. مواد نیمه رسانای نانو بلوری در کاربردهای فوتو الکتروشیمیایی بسیار مفید هستند. نانو تیتانیوم دی اکسید یکی از پر کاربردترین کاتالیزورها در تخریب فوتوکاتالیزوری رنگها است.
در ادامه کارهای قبلی، در اینجا تخریب فوتوشیمیایی را بر روی یکی از رنگهای آلی با نام ۵-۴-(دی متیل آمینو بنزیلیدن) ردانین درحضور نانوذرات تیتانیوم دی اکسید و نانو روی اکسید در مجاورت لامپ پر فشار جیوه انجام دادیم. به علاوه اثر پارامترهای مختلف، از قبیل تغییرات pH و زمان تابش را مورد مطالعه قرار دادیم. روشهای اسپکترومتری گزارش دادند که ترکیبات شناسایی شده به طور کامل تجزیه شدند. از بین نیمه رساناها، TiO2 و ZnO به دلیل داشتن ویژگیهای مشابه، از قبیل پایداری فوتوشیمیایی، مقاومت در برابر خوردگی، غیره سمی بودن و قیمت ارزان، دارای کاربرد گستردهای هستند. ZnO یک نوع از نیمه رساناهاست که گپ انرژی آن مشابه TiO2 است. برای ZnO بزرگترین امتیاز این است که نسبت به TiO2 کسر بزرگتری از طیف خورشید را جذب میکند. در برخی از تحقیقات مربوط به تخریب فوتوشیمیایی ترکیبات آلی، ZnO عملکرد بسیار بهتری را نسبت به TiO2 از خود نشان داده است. همچنین ZnO میتواند برای تصفیه در شرایط اسیدی و بازی مناسب باشد. بنابراین ادامه دادن مطالعات بر روی ZnO کاملاً ضروری به نظر میرسد.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.