بررسي عوامل مؤثر بر ترجيحات ارزشي دانشآموزان دبيرستانهاي پسرانه شهرتهران با تاکيد بر دانشآموزان سال سوم رياضي فيزيک و تجربي
در اين مطالعه دست به بررسي عوامل موثر بر ترجيحات ارزشي دانشآموزان دبيرستاني شهرتهران زده شده است. اهداف تحقيق در وهله اوّل شناخت ارزشهاي مورد اقبال جمعيت مورد بررسي ميباشد و در مرحله بعد سعي در تبيين عوامل مؤثر بر اين ارزشها را داشتهايم. ارزشها را به پيروي از طبقهبندي آلپورت به ۶ دسته تقسيم نموديم (ارزشهاي اقتصادي, اجتماعي, علمي, سياسي, زيباشناختي و مذهبي) و متغيرهاي مستقل ما نيز شامل موارد زير بودند: پايگاه اقتصادي- اجتماعي، ارزشهاي پدر و مادر (خانواده)، رسانهها, معلم، خوشبين بودن دانشآموز، موافقت با رعايت هنجارهاي اجتماعي و ميزان مذهبي بودن دانشآموز.
چارچوب نظري تحقيق فوق نيز نظريه مادي- فرامادي اينگلهارت ميباشد که بر روي دو فرضيه کميابي و اجتماعي شدن بنا شده است. در تحليل مطالعه حاضر از فرضيه اجتماعي شدن بهره فراوان گرفته شده است.
نتايج بدست آمده نشان دادند که پدر و مادر (خانواده) بيشترين سهم را در شکلگيري ارزشهاي دانشآموز داشتهاند. البته در پايان نامه به تفصيل با ارائه تحليل مسير عوامل, تاثيرات مستقيم و غيرمستقيم هرکدام از متغيرها آورده شده است.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.