بررسي تأثير شخصيت کارکنان برتحليلرفتگي آنان، مطالعه موردي: دانشگاه امام صادق عليه السلام
عصري كه در آن زندگي مي كنيم، عصري جديد از دستاوردهاي عظيم علمي و مبتني بر فناوري، پيشرفت و تغيير، كاربرد انرژي هسته اي، ارتباط از راه دور و خودكار شدن فرايند توليد مي باشد. عظمت و سرعت پيشرفتهاي علمي و فنون متأثر از آن، بي ترديد دگرگونيهاي اجتماعي و تحولات اقتصادي را به همراه خواهد داشت. بر اين مبنا در چنين شرايطي تغيير و تحولات عميقي در زندگي افراد و اشتغال آنها به وجود مي آيد. امروزه سازمانهاي نوآور و پيشرو براي رسيدن به اهداف و برنامه هاي خود در صددند تا راهكارهايي جهت سازگاري مطلوب كاركنان خود با چنين تغييرات عظيمي به وجود آورند. توجه به انسان به عنوان يك موجود پيچيده، سازگاري وي با چنين روابط، تجهيزات، تغييرات و دستورالعملها و به طور كلي محيط هاي شغلي در يك سازمان متفاوت از گذشته گرديده و انسان عصر حاضر ، در جريان سازگاري با محيط اجتماعي و شغلي خود ناچار است محدوديتها و فشارهايي را متحمل شود. (جوادی نیا، ۱۳۸۸: ۱)
كار کردن، صرفنظر از تأمين مالي، ميتواند برخي از نيازهاي اساسي آدمي نظير تحرك رواني و بدني،تماس اجتماعي، احساسات خودارزشمندي، اعتماد و توانمندي را ارضا كند. با وجود اين، كار ميتواند منبع فشار عمده اي نيز باشد. احساس دايمي فشار، اثرات آسيبزاي چندي را بر جا مي گذارد كه از آن به نام تحليل رفتگي شغلي ياد مي كنند.(پاول،۱۳۷۷: ۵۰)
در این فصل پس از تعریف موضوع و اهمیت و ضرورت مطرح نمودن آن به اهداف، سوالات و فرضیات تحقیق میپردازیم و پس از آن قلمرو تحقیق و کاربردهای آن مطرح و در خاتمه تعریف عملیاتی واژگان تحقیق ذکر میشود.
در فصل دوم ادبیات تحقیق که شامل سه بخش شخصیت، فشار روانی و تحلیلرفتگی است مطرح خواهد شد.
در فصل سوم به روش تحقیق و در فصل چهارم به نتایج حاصله از آن میپردازیم.
در خاتمه در فصل پنجم، نتیجه گیری و پیشنهادهای حاصل از تحقیق ذکر میشود.
جهت رفع سوالات و مشکلات خود از سیستم پشتیبانی سایت استفاده نمایید .
دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.